24.12.2012 г., 14:36 ч.

Зимна нощ 

  Поезия » Друга
363 0 2

Зимна нощ

(миниатюра)


В скрежния въздух витае усещане.

За красота. И споделеност.

За вълшебство. И влюбеност.

Красива нощ. Зимна.

Мистична до обичане.


Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??