7 февр. 2005 г., 21:23

Зимна приказка 

  Поэзия
1200 0 3
Не знам, защо реших да пиша,
едничък стих във този час.
Защото вън вали прекрасен дъжд,
защото теб обичам аз...

Какъв прекрасен дъжд навън вали,
аз пак стоя затворен в тази стая
и мисля си за теб и любовтта...
Кога ли ще те вида аз не зная.

Навън сега е страшна зима,
във моя сън пристигаш ти,
и както винаги си толкова красива,
и гледаш ме с красивите очи.

По твоето лице прекрасно
се стичат нежни капчици роса,
и с мойте длани толкоз нежно,
опитвам се да галя твоята коса.

Навън дъждът вали неуморимо,
а нашите ръце се сляха във едно,
това е толкова неповторимо -
зимна приказка за любовтта.

© Георги Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??