Зимни дни
Снегът пада,
приветства зимата сега!
Устрои снежна засада,
построи цяла долина!
И в красотата на белотата
аз разкривам своите мечти пред света.
И без да се боя, че няма да ме разберат,
с усмивка се впускам в своята игра…
Красиво е, нали!?
Как безгрижно вятърът вей,
плавно и нежно снежинките люлей.
Очите сълзят развълнувани пак,
че виждат светлина,
а така става по-красив света!
© Пламена Кирева Все права защищены