5.03.2014 г., 14:58 ч.

Зимни дни 

  Поезия
376 0 0

Зимни дни

 

Снегът пада,

приветства зимата сега!

Устрои снежна засада,

построи цяла долина!

 

И в красотата на белотата

аз разкривам своите мечти пред света.

И без да се боя, че няма да ме разберат,

с усмивка се впускам в своята игра…

 

Красиво е, нали!?

Как безгрижно вятърът вей,

плавно и нежно снежинките люлей.

Очите сълзят развълнувани пак,

че виждат светлина,

а така става по-красив света!

 

 

© Пламена Кирева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??