29 нояб. 2006 г., 20:04

Зимно 

  Поэзия
492 0 6
Орбитата ми
е хаотично крива
в протуберанси
от чувства заскрежали.
Къде съм тръгнал?
              Накъде отивам?
Замръзналите пръсти
не... Не галят.
Не се обръщам,
просто тъй вървя.
Рисува вятър с ледени бои.
Не спирам.
              Отминавам.
                            Зная.

Със студ не може
сняг да се стопи.

© Найден Найденов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??