29.11.2006 г., 20:04 ч.

Зимно 

  Поезия
489 0 6
Орбитата ми
е хаотично крива
в протуберанси
от чувства заскрежали.
Къде съм тръгнал?
              Накъде отивам?
Замръзналите пръсти
не... Не галят.
Не се обръщам,
просто тъй вървя.
Рисува вятър с ледени бои.
Не спирам.
              Отминавам.
                            Зная.

Със студ не може
сняг да се стопи.

© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??