Nov 29, 2006, 8:04 PM

Зимно 

  Poetry
491 0 6
Орбитата ми
е хаотично крива
в протуберанси
от чувства заскрежали.
Къде съм тръгнал?
              Накъде отивам?
Замръзналите пръсти
не... Не галят.
Не се обръщам,
просто тъй вървя.
Рисува вятър с ледени бои.
Не спирам.
              Отминавам.
                            Зная.

Със студ не може
сняг да се стопи.

© Найден Найденов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??