8 дек. 2020 г., 14:13

Зимно настроение 

  Поэзия » Другая
306 1 0

 

Представи си да няма рай
Само сняг
Само мъгла
Само останали незапалени въглени
Само студ
Вместо чай
Сервират само коняк
Стоиш сам
Ще ти кажа здравей
Имаш ли огънче
Навън вали страшен сняг
Само мъгла
Само мокри незапалени въглени
Само студ
А край нас
Изпразнени чаши и скреж

 

 

© Пепър Формаджи Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??