Dec 8, 2020, 2:13 PM

Зимно настроение 

  Poetry » Other
299 1 0

 

Представи си да няма рай
Само сняг
Само мъгла
Само останали незапалени въглени
Само студ
Вместо чай
Сервират само коняк
Стоиш сам
Ще ти кажа здравей
Имаш ли огънче
Навън вали страшен сняг
Само мъгла
Само мокри незапалени въглени
Само студ
А край нас
Изпразнени чаши и скреж

 

 

© Пепър Формаджи All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??