9 февр. 2010 г., 13:03

Зимно-пролетно хайку-сенрю 

  Поэзия » Юмористическая
604 0 10

Баба Зима и Баба Марта

карат се за Април Първи

той дебне Пролетка Първа

 

пп. Първи опит в северо-южни форми. Моля, бъдете великодушни...

© Ивон Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??