21 янв. 2021 г., 11:27  

Зимно утро 

  Поэзия
814 2 10

Зимно утро от синьо каре

по косите ми щедро се стича

и  в сърцето – червено дайре,

зрее огън от смях на момиче.

 

Шарен миг от мечта на кълбо

се върти по небето и тича,

оцветява едно по едно

всяко нещо, което обичам.

 

Зима гали снежеца си плах

и го учи на глас да се смее,

насред капчици бял слънчев прах

вдишвам радост, и смело живея.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??