16 февр. 2009 г., 00:42

Змей Горянин 

  Поэзия » Эротическая
857 0 9
В съня ми някой идва и ме люби.
Събуждам се с запалени гърди,
разтворена като желана книга,
пулсираща и влажна от мечти.

Таз нощ ще се престоря, че сънувам.
Звънче ще вържа, ще поръся прах
и тъмна във премала ще будувам
и ще го дебна, но ме хваща страх,

че може би, когато заловя го,
че миглите ми ръси със лъчи,
че ме кръщава в обич с нежни устни,
ще го позная и... ще отлети.

© Христина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??