Знаеш ли, че аз съм милионер?
Имам точно милион твои:
усмивки
целувки
снимки
прегръдки
милион:
„обичам те”
„искам те”
„чакам те”
„до теб съм”
„не мога без теб”
Казват, че се полудява от алчността.
Ще разбера когато стана милиардер.
© Стилияна Все права защищены