Знаеш ли какво е да обичаш,
да нямаш минута покой?
Да даваш всичко за човека,
който искаш да бъде твой!
Знаеш ли какво е да обичаш,
да цениш ти малките неща,
да прощаваш ти малките грешки,
да бъдеш искрен и чист като сълза?
Кажи ми, приятелю мой,
ти знаеш ли какво е да обичаш,
да чуваш звуците на сърцето,
да чувстваш огън в душата?
Кажи ми, знаеш ли какво е да бъдеш
и силен, и слаб, да бъдеш закрила и нежност,
да бъдеш ти целия свят!
Та, кажи ми, приятелю мой,
знаеш ли какво е любов?
© Кики Все права защищены
Но къде без нея, нали