2.12.2007 г., 14:40 ч.

Знаеш ли какво е да обичаш? 

  Поезия » Любовна
2318 1 3

Знаеш ли какво е да обичаш,

да нямаш минута покой?

Да даваш всичко за човека,

който искаш да бъде твой!

Знаеш ли какво е да обичаш,

да цениш ти малките неща,

да прощаваш ти малките грешки,

да бъдеш искрен и чист като сълза?

Кажи ми, приятелю мой,

ти знаеш ли какво е да обичаш,

да чуваш звуците на сърцето,

да чувстваш огън в душата?

Кажи ми, знаеш ли какво е да бъдеш

и силен, и слаб, да бъдеш закрила и нежност,

да бъдеш ти целия свят!

Та, кажи ми, приятелю мой,

знаеш ли какво е любов?

 

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разбираш го и после?!

    Но къде без нея, нали
  • ако е чувството за щастие когато съм с нея.ако е чувството за болка когато я няма.ако 24 часа в денонощието тя ми е в мислите.ако е това значи знам какво е!стихът е страхотен
    мнооого прегръдки от мен 6+
  • Поздрав за красивия стих!!!
Предложения
: ??:??