28 окт. 2005 г., 14:25

Знаеш ли що е любов 

  Поэзия
875 0 0

Пита ме нявга човек,
знаеш ли що е любов?
И аз му викам тогава:
това е чувство на блаженство и вяра.

Минаха години и питам се аз,
зная ли що е любов?
Тогава изплува спомен съкровен,
как стоиш красива пак пред мен.

© Христиан Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??