Oct 28, 2005, 2:25 PM

Знаеш ли що е любов 

  Poetry
876 0 0

Пита ме нявга човек,
знаеш ли що е любов?
И аз му викам тогава:
това е чувство на блаженство и вяра.

Минаха години и питам се аз,
зная ли що е любов?
Тогава изплува спомен съкровен,
как стоиш красива пак пред мен.

© Христиан Христов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??