20 янв. 2017 г., 08:31

Знаете ли? 

  Поэзия
260 0 0

Знаете ли коя съм?

Аз съм тази, която нежно сълзите ви ще изтрие.

Аз съм тази, която болката ви ще измие.

Аз съм светлината в мрака,

която на страшните места ви чака.

Аз си имам нужда такава,

на всеки в нужда, ръка да подавам.

Аз съм котката, която ви посреща,

и с мъркане премахва мъката гореща.

Вечер сама в завивките си се увивам

и без глас от мойте болки вия.

Не искам нищо да променям!

Не страдам от излишна суета.

Просто да знаете, че има такива!

Че не е толкоз противен света!

 

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??