Нападай ме колкото искаш...
знай, няма в това резултат...
аз имам душа, а не тяло...
аз чувствам кураж, а не страх...
Оръжие нямаш с което...
ти можеш да ме наранѝш...
пътувам из време, пространство...
е, хайде... строшѝ тоя щит!
Нападай ме колкото искаш...
знай, няма в това резултат...
когато към мене замахнеш..
аз просто превръщам се в прах...
и мигом зад тебе се завръщам...
отново във вид на човек...
и думи към тебе отправям:
„тръгни си... илѝ ще умреш!”...
© Андрей Андреев Все права защищены