1.01.2018 г., 1:51 ч.

Знай, няма в това резултат 

  Поезия » Философска
219 0 1

Нападай ме колкото искаш...

знай, няма в това резултат...

аз имам душа, а не тяло...

аз чувствам кураж, а не страх...

 

Оръжие нямаш с което...

ти можеш да ме наранѝш...

пътувам из време, пространство...

е, хайде... строшѝ тоя щит!

 

Нападай ме колкото искаш...

знай, няма в това резултат...

когато към мене замахнеш..

аз просто превръщам се в прах...

 

и мигом зад тебе се завръщам...

отново във вид на човек...

и думи към тебе отправям:

„тръгни си... илѝ ще умреш!”...

 

 

 

 

 

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??