1 нояб. 2009 г., 17:29

Знам 

  Поэзия » Любовная
862 0 16

Знам, ще ми кажеш:
- Хубави стихове.
Какво ще ти кажа ли?

- Знам.
А после ще кажеш:
- Наистина никога...
Какво ще ти кажа ли?

- Знам.

- Но в рая ли, в ада ли - ще си до мене.
Горчива усмивка:

- Не знам.
- И там ли ще бъдем така разделени?
- И там, мила моя, и там.

© Райчо Русев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??