Знам, ще ми кажеш:
- Хубави стихове.
Какво ще ти кажа ли?
- Знам.
А после ще кажеш:
- Наистина никога...
Какво ще ти кажа ли?
- Знам.
- Но в рая ли, в ада ли - ще си до мене.
Горчива усмивка:
- Не знам.
- И там ли ще бъдем така разделени?
- И там, мила моя, и там.
© Райчо Русев Всички права запазени