2 авг. 2009 г., 23:22

Знам, че не искаш... 

  Поэзия » Любовная
762 0 4

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws&feature=related


Знам, че ще запомниш всичко мое.
Знам, че си ме чакал твърде много.
Знам, че без мен няма да искаш да дишаш и говориш.
Знам, че с мен ще си тръгне всеки огън.

Знам, че в нощите си ще ме търсиш.
Знам, че ще ти напомнят за мен всички планини.
Знам, че искаш до теб да ме завържеш.
Знам, как през сълзи ще излъжеш, че не боли.

Знам, че след теб нищо няма да е важно.
Знам, че боли, когато ме гледаш така,
сякаш целият ми живот в очите ти се преражда,
но и двамата знаем, че не е наша вечността.

Знам, че не искаш да ме пуснеш да си тръгна.
Знам, че да съм вечно твоя обещах.
Знам, че ме искаш. Но ти не си излъган.
До края ще бъде само твоя невъзможен грях.

02.08.2009г.
гр. Плая Дел Инглес


Не искам да си тръгна, но не знам как да остана... Винаги ще съм твоя. честит pожден ден, любов моя!

© Събина Брайчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • много е силно, с болка написано, песенно ...прелест ! не се отказвай ! винаги има начин, дори когато положението е без изход...
  • Звучи като песен. Усещането за искреността на изказаните чувства вълнува. Поздрав!
  • Красиво и несравнимо отдаване! Дано е оценено!
  • Незабравимо!!!
    Съвършенно!!!
    Мисли мечта...
Предложения
: ??:??