2 янв. 2024 г., 11:06  

Зная 

  Поэзия
166 2 2

                                            Зная

 

 

Знам какво е истински да обичаш

и знам какво е отново да си сам.

На любима жена в любов да се вричаш,

и пак да я загубиш в света голям!

 

Знам какво е да си сам вечерта,

сам заедно с моите Тъга и Самота.

С чаша червено вино пием за Любовта,

моята е празна а тяхната е недокосната.

 

Знам какво е да си далече от своите деца,

далече съм от рожбите ми но са ми в душа.

Нося ги в сърцето си, те са ми гордостта,

мойте синове са част от мен, част са от рода!

 

Знам какво е мечта и думата борба,

всяка ден я водя за да я сбъдна, мечта.

С благословията на Бог пиша моите слова,

стихове за хората и благодаря на Бог за това!

© Валентин Миленов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • За много години.Блатодаря ти.
  • За много години, Вальо! Натъжи ме, но пожелавам ти да имаш гостенка, която да не си иска да си тръгне и която да не искаш да я пуснеш.
Предложения
: ??:??