Зная
Знам какво е истински да обичаш
и знам какво е отново да си сам.
На любима жена в любов да се вричаш,
и пак да я загубиш в света голям!
Знам какво е да си сам вечерта,
сам заедно с моите Тъга и Самота.
С чаша червено вино пием за Любовта,
моята е празна а тяхната е недокосната.
Знам какво е да си далече от своите деца,
далече съм от рожбите ми но са ми в душа.
Нося ги в сърцето си, те са ми гордостта,
мойте синове са част от мен, част са от рода!
Знам какво е мечта и думата борба,
всяка ден я водя за да я сбъдна, мечта.
С благословията на Бог пиша моите слова,
стихове за хората и благодаря на Бог за това!
© Валентин Миленов All rights reserved.