ЗНАЯ ДА ПИША
зная да пиша
искам да пиша
пишейки дишам
дишайки пиша
във вятъра пиша
пиша в снега
пиша в морето
с малка вълна
зная да пиша
искам да пиша
пиша насън
със сънища пиша
с пръсти в калта
с устни в мъгла
с надежда в небето
пиша до тебе
пиша ли пиша
но ти не четеш
© Теодора Все права защищены