С теб аз заспивам и с теб се събуждам,
ти си страдание, копнеж и мечта,
искам те истински, нежен и влюбен,
не само в съня, в реалността...
Гордостта ли е тази, която ни спира,
да изкажем желание,порив и зов?...
Няма място за гордост, любов ако има...
Помогни! Моя чакана, моя нежна любов!...
27.12.2007
© Вероника Валери Все права защищены