Dec 27, 2007, 1:31 PM

Зов 

  Poetry
933 0 4
 

               С теб аз заспивам и с теб се събуждам,

               ти си страдание, копнеж и мечта,

               искам те истински, нежен и влюбен,

               не само в съня, в реалността...

               Гордостта ли е тази, която ни спира,

               да изкажем желание,порив и зов?...

               Няма място за гордост, любов  ако има...

               Помогни!  Моя  чакана, моя  нежна любов!...

               

              27.12.2007

© Вероника Валери All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??