27.12.2007 г., 13:31 ч.

Зов 

  Поезия
932 0 4
 

               С теб аз заспивам и с теб се събуждам,

               ти си страдание, копнеж и мечта,

               искам те истински, нежен и влюбен,

               не само в съня, в реалността...

               Гордостта ли е тази, която ни спира,

               да изкажем желание,порив и зов?...

               Няма място за гордост, любов  ако има...

               Помогни!  Моя  чакана, моя  нежна любов!...

               

              27.12.2007

© Вероника Валери Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??