13 окт. 2023 г., 11:30

Зов 

  Поэзия » Любовная
498 1 0

Цветовете тихо ни нашепват:

"Шарена е любовта!"

Сърцата сгушени потрепват,

колко сближаваща е Есента!

 

И гледайки те във очите,

виждам нашата любов,

как говорят си душите,

следвайки единен зов.

 

А очите всичко казват!

Сърцата отворени са за любов,

общото ни все показват

и светлината в тоя свят суров!

 

© Добромир Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??