13.10.2023 г., 11:30 ч.

Зов 

  Поезия » Любовна
495 1 0

Цветовете тихо ни нашепват:

"Шарена е любовта!"

Сърцата сгушени потрепват,

колко сближаваща е Есента!

 

И гледайки те във очите,

виждам нашата любов,

как говорят си душите,

следвайки единен зов.

 

А очите всичко казват!

Сърцата отворени са за любов,

общото ни все показват

и светлината в тоя свят суров!

 

© Добромир Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??