Oct 13, 2023, 11:30 AM

Зов 

  Poetry » Love
496 1 0

Цветовете тихо ни нашепват:

"Шарена е любовта!"

Сърцата сгушени потрепват,

колко сближаваща е Есента!

 

И гледайки те във очите,

виждам нашата любов,

как говорят си душите,

следвайки единен зов.

 

А очите всичко казват!

Сърцата отворени са за любов,

общото ни все показват

и светлината в тоя свят суров!

 

© Добромир Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??