В съня си съм безумно смела,
в съня си виждам се като принцеса
с принца храбър, но приказките
има ли ги? Те къде са?
Сънувах гора, цветя, треви, а сред цветята
най-приказното цвете беше Ти.
Сънувах море и пясък, и звезди...
и сред звездите пак беше Ти.
Най-малката, но най-красивата звезда,
която свети с най-ярка светлина.
© Вера Камбурова Все права защищены