31.05.2009 г., 13:14 ч.

Звезда 

  Поезия
930 0 3

В съня си съм безумно смела,
в съня си виждам се като принцеса
с принца храбър, но приказките
има ли ги? Те къде са?

Сънувах гора, цветя, треви, а сред цветята
най-приказното цвете беше Ти.
Сънувах море и пясък, и звезди...
и сред звездите пак беше Ти.

Най-малката, но най-красивата звезда,
която свети с най-ярка светлина.

© Вера Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??