31 мая 2013 г., 10:59

Звезда 

  Поэзия » Белые стихи
661 0 0

Помощ! Помощ! Ес О Ес!

Някой е откраднал звездата ми нощес!

Събуждам се и гледам: няма измама!

Така е! Звездата ми я няма!

Ами сега? Какво да правя?

От нещастието как да се избавя?

Тя ме водеше в живота! Беше моя радост и опора!

Мисля си, че тя е в мен!

Кой от там ще ми я вземе?

Всеки със своя звезда е роден!

Повярвайте и не губете време!

Просто: Летете!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??