28 нояб. 2015 г., 22:19

Звезден дъжд 

  Поэзия » Белые стихи
651 0 0

Звезден дъжд

 

Ела със мене на Луната

да погледаме от там света...

Да видим как блести Земята...

Дали е жива любовта...

С Галактиката да се слеем,

да станем всичките едно

и нови песни да изпеем

под звезден дъжд,

на тържество,

                      където

небе и рай ще се венчаят,

в свещен съюз ще се врекат,

на вечността не ще се види краят,

забравата ще победят....

 

© Петя Дичева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??