28.11.2015 г., 22:19 ч.

Звезден дъжд 

  Поезия » Бели стихове
645 0 0

Звезден дъжд

 

Ела със мене на Луната

да погледаме от там света...

Да видим как блести Земята...

Дали е жива любовта...

С Галактиката да се слеем,

да станем всичките едно

и нови песни да изпеем

под звезден дъжд,

на тържество,

                      където

небе и рай ще се венчаят,

в свещен съюз ще се врекат,

на вечността не ще се види краят,

забравата ще победят....

 

© Петя Дичева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??