19 нояб. 2023 г., 07:39

Звезди 

  Поэзия
110 2 3

Силата е в истината...дори горчива 

да е тя!Преглъщаш,пиеш вода студена.

И продължаваш ,напред към вечността.

За правото,човек да бъдеш...

 

Губиш своята душа,надяваш се и молиш...

съдбата да ти донесе покоя на деня.

Истина,какво е тя,Приятел,враг или

дума носеща тъга,предателство,сълзи.

 

Някой някъде реч държи...Защо?

И вълците без сняг от камъка не вият.

Немирниците ,тихо си стоят.

Звезди те там са горе...не между нас.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Да, наИСТИНА и ИСТИНАТА е сила ! И истина е също, че звездите са в небесният свод, а не между нас !
  • Благодаря ви ,Приятели!Младене,Ники!!!
  • Много е хубаво, Ачо!
Предложения
: ??:??