Силата е в истината...дори горчива
да е тя!Преглъщаш,пиеш вода студена.
И продължаваш ,напред към вечността.
За правото,човек да бъдеш...
Губиш своята душа,надяваш се и молиш...
съдбата да ти донесе покоя на деня.
Истина,какво е тя,Приятел,враг или
дума носеща тъга,предателство,сълзи.
Някой някъде реч държи...Защо?
И вълците без сняг от камъка не вият.
Немирниците ,тихо си стоят.
Звезди те там са горе...не между нас.
© Ангел Todos los derechos reservados