13 мая 2007 г., 20:56

Звезди 

  Поэзия
455 0 0

Нощта предлага ни безброй звезди,
които тайничко ни се присмиват
и всяка вечер светят тези мънички луни,
когато хората заспиват.


И светят те със свойта добрина,
за да направят всичко по-красиво
и даряват ни със чудна топлина,
за да бъде всяко същество щастливо.


И понякога решават те
да направят още по-голяма добрина,
в последен полет ще се впуснат те,
за да сбъднат някоя мечта.


Звездички вие, мънички слънца,
благодарим ви, че сте толкова добрички,
със вас щастлив е пак света,
за това обичаме ви всички.

© Петър Адамов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??