2 нояб. 2010 г., 22:20

Звездна нощ 

  Поэзия » Любовная
685 1 0

Нощ се прокрадва сребриста и бяла -

тайно рисува човешки съдби.

Твоята нежност дали е видяла -

обич омайна даряваш ми ти.

 

 

Дълго с душата на скитник неканен

страдам пред прага на тази земя.

Нека остана пътника странен -

думи любовни дори да шептя...

© Иван Миланов Шопов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??