24 февр. 2019 г., 10:32

Звездната соната 

  Поэзия » Любовная
560 1 1

Като шепа миди 
по пясъка събрах следите
Запази ме. Ще стана на антика,
която цената си не знае.
Ще имам пет звезди -
доказвайки ме на ценители.
Като лятна вечер ще остана
( когато падаха звездите)
със копнежи и желания
нашепвани от вятъра -
в мълчание на страстните целувки.
Гмурни се в аромата
на вълните носещи ухания
в соната от небесните владения.
Позна ли ме в хиляди превъплъщения
на твоята фантазия? В мечтите?
А може би съм аз миража 
по пътя дълъг в любовната пустиня?
Прошепни ме във вятърните шепи
и там ще ме намериш -
от прегръдка морска по следите.

Угаснаха звездите -
в житейската соната ....на финала!.

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Препрочитам... и се наслаждавам след всеки прочит...
    Толкова е хубаво усещането...
    Благодаря ти!
Предложения
: ??:??