Ще се намерим
в последната
тиха въздишка
на залеза.
И ще посеем
слънце в пръстта.
После
ще залюлеем
силно звездите.
Отдавна мечтаят
и те в тъмнина
да поспят.
А те ще сънуват
как падат надолу.
Плетейки
оранжево-жълта
мелодия.
И безпръсто
ще погалят
две слети тела
с изгрева.
Който сънено
ще нарисува
покълващо слънце.
И ще задраска
няколко облака.
За да е вечер ново
намирането.
И пак да е
звездна нощта ни.
© Ол Все права защищены