18.02.2011 г., 16:11 ч.

Звездно 

  Поезия » Друга
951 0 24

 

 

 

 

Ще се намерим

в последната

тиха въздишка

на залеза.

И ще посеем

слънце в пръстта.

После

ще залюлеем

силно звездите.

Отдавна мечтаят

и те в тъмнина

да поспят.

А те ще сънуват

как падат надолу.

Плетейки

оранжево-жълта

мелодия.

И безпръсто

ще погалят

две слети тела

с изгрева.

Който сънено

ще нарисува

покълващо слънце.

И ще задраска

няколко облака.


За да е вечер ново

намирането.

И пак да е

звездна нощта ни.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Ол Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??