Сообщите нам о нарушениях, если Вы считаете, что есть случай плагиата или произведение не соответствует правилам.
Пожалуйста, пишите только в крайных случаях с конкретным указанием на нарушение и наличие доказательств!
Вы должны войти в систему с Вашей регистрацией, прежде чем отправлять сообщения!
Имаш няколко извънредно стойностни попадения.
На първо място - пространството - вертикалът се е обтегнал максимално с две опорни точки : комсос - дом. Домът е сакрализиран чрез вярата, а небето - чрез любовта. Всъщност те се оглеждат едно в друго.
Въпреки наличието на диаболични внушения, светът на стихотворението е подчертано хармонизиран във финала.Ако стихотворението е израз на емоционален дисбаланс, то лирическият ти човек го преодолява.
на второ място:
От врата на падналата есен
се изхлузва бримка на греха.
бездетната Луна.
От врата на падналата есен
се изхлузва бримка на греха.
цитираните стихове са поетични попадения, с които може да с гордее всеки творец!
Радвам се, че попаднах на твоето стихотворение!