26.04.2004 г., 0:13 ч.

*** 

  Поезия
1435 1 0

Нощ, звезди..и твоите очи..
С особен блясък светят те в тъмнината,
А мен обгръща мракът на самотата..
Коя си ти? Каво искаш?
Сърцето ми?! Но ти го имаш;
Вече толкова време откак..
А ти дори не знаеше..
Плени ме с думи прости
И постави в плен на красотата своя;
..дали в чувствата мои
сам не съм?!..

(2001)

© Пламен Стефанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??