26.12.2005 г., 20:23 ч.

* * * 

  Поезия
568 0 2
Ако се случи да се влюбя,
ако се случи да е точно в теб,
защо пък трябва да отричам,
да споря и да се боя? 
Ако дланта
не можеш да поемеш
или пък моя стих,
не мисля да се крия
зад безразличие и страх.
Като запален факел ще остана,
във твоите ръце -
тогава може би ще сгрея
и теб и твоето сърце.
А не че мен си търсил,
не - може би не си.
Но аз на пътя се оказах,
не мога да си тръгна -
разбери.

© Елена Бързева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??