5.01.2006 г., 20:34 ч.

* * * 

  Поезия
652 0 1

Как? Защо? Кога?

Още не мога да си обясня.

Един непознат се появи

и от плен душата ми освободи.

С поглед, с усмивка,

без да разяснява много дори

Просто ме докосна и каза:
Бъди!

Мечтай! Живей!

И във страх една секунда не пилей!

© Петя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??