27.07.2007 г., 16:30 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
1500 0 24
                                На Митко Фролошки
                                където и да е...

Напукани, гърдите на земята
задъхват се, изгарящи от жега.
Не крием сЪлзите зад очилата,
въздишките във тихото не тегнат.
Напукани, гърдите на земята
отвориха се - тебе да прегърнат.
И те приеха. Плачеше душата.
Тя знаеше, че няма да те върнат.

Моля, не оценявайте. Моят редактор си отиде едва на 46.

© Мая Попова Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??