6.05.2004 г., 14:48 ч.

* * * 

  Поезия
1322 0 0
УСПЯ ЛИ ДА ОБИКНЕШ НЯКОГО? ЛЕГЛОТО МУ. ЧОВЕКА,
НЕДЪГАВ И ОСАКАТЕН, ИГРАТА ЗА НАДМОЩИЕ...
ИЗПИТА ЛИ СТРАХ ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА, ПОНЯТНА НА
ВСИЧКИ МОЗЪЧНИ ТРЪСТОВЕ? ПРИЗОВА ЛИ НА ПОМОЩ
ДРЕВНАТА НОЩ, ДА ПОГЪЛНЕ, ДА ЗАЛИЧИ, ДА ТЕ
НАКАРА ДА ЗАБРАВИШ НАГЛОСТТА ДА СЕ ВЛЮБИШ, ДА
ОБИКНЕШ? ДА ОТКРИЕШ НЕВИДИМОТО ПО ТВЪРДЕ ОСОБЕН
НАЧИН, ДА СПЕЧЕЛИШ КОЛКОТО НЕДОВЕРИЕ, ТОЛКОВА И
ВЪЗХИТА. СПОМНИ ЛИ СИ ЛИЦЕТО И, ГЛАСЪТ ТИ,
ОБЛАДАН ОТ НЕГО? ДЯСНАТА И РЪКА, ТЪРСЕЩА
СЪВЪРШЕНСТВОТО НА ЖЕСТА. ВЪЗБУДАТА ТИ ОТ ОНАЗИ
УСМИВЧИЦА, ПЪЛНА С БЕЗМЕРНА ТЪГА.

© Ирена Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??